Viktig beskjed til BKK-medlemmer vedr. tilgjengelighet til klubbhus og kajakker

Helgen 31. mai til 2. juni braker det løs med prøve-VM (World Cup) i maratonpadling.

I den forbindelse blir området rundt klubbhuset på Kalvøya inngjerdet og i perioden fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag vil kun akkrediterte aktive, trenere og funksjonærer ha tilgang til klubbhuset og båthallen.
Klubbens medlemmer vil imidlertid slippe inn for å padle. Vaktene vil ha lister med medlemmer som har betalt medlemskontingenten og disse vil slippe innenfor gjerdene, mot å vise legitimasjon. Det pågår konkurranser hele helgen fra fredag ettermiddag, og av hensyn til de som konkurrerer i World Cup, ber vi om at dere setter kursen mot Høvik, altså padler østover langs Kalvøya dersom dere skal ut å padle.
Følgende tidspunkt vil det IKKE være mulig å padle fra klubben på grunn av konkurranser som pågår rett forbi brygga vår:
Lørdag 1.6 fra kl. 15.00 - 18.00
Søndag 2.6 fra kl. 09.00 til 16.00
Så husk LEGITIMASJON dersom du har tenkt å padle denne helgen, og unngå å møte opp i tidsrommene som angitt overfor.
Vi beklager de ulempene som dette måtte medføre for det enkelte medlem.