Bli med på turpadling i mai/juni!

Har du lyst å utforske Oslofjorden og være på tur i koselig selskap med andre padlere? Datoene er tirsdag 28.5, tirsdag 11.6 og lørdag 22.6.

Maria og Kristine til WC i Polen

BKKs Maria Virik og Kristine Amundsen er tatt ut til å representere Norge til ICF World Cup 1, Poznan, Poland 23-26mai. Vi gratulerer!

Nytt medlem?

Obligatorisk introduksjonskurs for nye medlemmer hver onsdag i mai og juni.

Samling for frivillige til WC

15. mai kl 18.30-20.00 på Kalvøya(Båtsportens Hus). Velkommen!

Stilling ledig som daglig leder i VM maraton padling 2020 AS

Velkommen til sesongåpning 1. mai

Tradisjonen tro blir det sesongåpning på Kalvøya 1. mai kl.13.00

Dugnadsånden lever i BKK!

Vårdugnaden ble gjennomført lørdag 27.4, med godt frammøte. Alle vinduer ble vasket utvendig og innvendig. Treningsrommet, baktrappen , "BKK-hulen" og HC-toalettet ble også grundig rengjort. Roklubben hadde ansvar for garderobene i år.

Utevannet er fikset!

Med god hjelp av vår gode samarbeidspartner Franzefoss er utevannet nå fikset og alle BKK-ere kan nå få spylt kajakken sin etter padleturen. H

Er du voksen og har lyst til å lære å padle?

Padling er fantastisk!

Vårens vakreste eventyr!

Vårdugnad lørdag 27.april kl. 10-14

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: