Bli med på sommercamp!

12. - 16. august blir det padlecamp på Kalvøya med BKK.

Endelig er dagen kommet!

Benytt sjansen se maratonpadling i verdensklasse - opplev action, spenning og toppidrett. Velkommen til WC1 i maratonpadling på Kadettangen.

Viktig beskjed til BKK-medlemmer vedr. tilgjengelighet til klubbhus og kajakker

Helgen 31. mai til 2. juni braker det løs med prøve-VM (World Cup) i maratonpadling.

Bli med på turpadling i mai/juni!

Har du lyst å utforske Oslofjorden og være på tur i koselig selskap med andre padlere? Datoene er tirsdag 28.5, tirsdag 11.6 og lørdag 22.6.

Maria og Kristine til WC i Polen

BKKs Maria Virik og Kristine Amundsen er tatt ut til å representere Norge til ICF World Cup 1, Poznan, Poland 23-26mai. Vi gratulerer!

Nytt medlem?

Obligatorisk introduksjonskurs for nye medlemmer hver onsdag i mai og juni.

Samling for frivillige til WC

15. mai kl 18.30-20.00 på Kalvøya(Båtsportens Hus). Velkommen!

Stilling ledig som daglig leder i VM maraton padling 2020 AS

Velkommen til sesongåpning 1. mai

Tradisjonen tro blir det sesongåpning på Kalvøya 1. mai kl.13.00

Dugnadsånden lever i BKK!

Vårdugnaden ble gjennomført lørdag 27.4, med godt frammøte. Alle vinduer ble vasket utvendig og innvendig. Treningsrommet, baktrappen , "BKK-hulen" og HC-toalettet ble også grundig rengjort. Roklubben hadde ansvar for garderobene i år.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: