Vel blåst årsmøte!

BKK avholdt årsmøte 2019 tirsdag 12. februar. Det var 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede.

Årsmøte 12.februar nærmer seg

Sakspapirer er klare

Nyhetsbrev fra BKKs leder Kristin Strand Amundsen

Årsmøte i BKK

Velkommen til årsmøte 12. februar kl. 19.00 på Båtsportens hus

Reisebrev fra treningssamling i Florida

Tre av våre seniorpadlere, Vemund, Maria og Kristine, er i Florida på treningssamling med landslaget. Vemund har sendt et reisebrev:

Klubbuke hos Bull Ski og Kajakk for alle BKKs medlemmer

Gode tilbud på mange varer med opp til 30% rabatt. Tilbudene gjelder både i butikk og nettbutikk

Gullfireren har 50 års jubileum

Torsdag 25.oktober er det 50 år siden Norge tok OL-gull på K4 1000 meter i Mexico 1968. Et stort idrettsøyeblikk - den legendariske Gullfireren var et faktum.

Klubbmesterskap i morgen tirsdag for de aktive!

Oppmøte-påmelding kl. 17:30, første start ca kl. 18:00

Flotte padleforhold bli med på Kalvøya Rundt (Idealtid)

Grip muligheten bli med 19. september på Kalvøya Rundt! Et morsomt og uhøytidelig arrangement. Første start fra kl. 18, og individuell start fram til kl.19.To runder rundt Kalvøya, på så lik tid som mulig. Dette er et løp som passer for alle BKK-ere. Servering av pølser og kaker og sosialt samvær på brygga etter løpet. I fjor vant Tone Dahle vandrepokalen og i 2016 vant Jacob Norenberg og Vemund Næss Jensen i K2. Påmelding ved oppmøte. Velkommen!?

BKK vant Norges Cup for lag for fjerde år på rad!

BKK fikk to klasseseiere Vemund Næss Jensen i herrer senior , og Kristine Amundsen i damer senior. Gratulerer Vemund og Kristine! I tillegg må det nevnes at Vetle Markussen kom på 2. plass i herrer junior, ett fattig poeng bak Even Sevaldsen. Det var nære, Vetle! Gratulerer så mye til alle våre spreke aktive og våre dyktige trenere! Her får man igjen for langsiktig trening, kompetente trenere, godt miljø og tolmodige aktive.