Båthusreglement

1. Lås alle dører og slukk alle lys når du forlater båthuset som sistemann. Dette gjelder også for kortere turer.
  2. Vått tøy og utstyr skal ikke oppbevares i garderoben.
  3. Klubbrom og kjøkken skal holdes rene og ryddige. Utstyr som benyttes skal vaskes etter bruk. Søppel må fjerne straks.
  4. Treningsrom – restriksjoner: BKK deler treningsrom med Bærum Roklubb. Treningsrommet er forbeholdt aktive padlere og roere. Brukstillatelse gis etter søknad til – og behandling i de respektive klubbstyrer. Tidsplan for mosjonister.
  5. Nøkkelkort til båthus og nøkkel til bommen foran Kalvøybroen skal ikke lånes ut til uvedkommende.
  6. Det er forbudt å kjøre bil over plenen mellom broen og båthuset. All bilkjøring over broen og frem til båthuset skal skje forsiktig og i lav hastighet.
  7. Klubbens konkurransebåter/ -materiell kan lånes etter tillatelse fra personer som er bemyndiget av styret. Uten tillatelse ansen bruken som tyvlån. Tyvlån vil medføre reaksjoner fra styret.
  8. Alt personlig båtmateriell og utstyr skal være merket med navn. Klubben er ikke ansvarlig for bortkommet materiell
  9. All padling skal føres inn i protokollen i båthuset.