Ungdom 15-16 år

Ungdomsgruppa
Målgruppe: Aktive og erfarne padlere
Alder: 15-16 år
Når: Trening nesten alle dager. Fellestrening tirsdager og torsdager kl.17.30-19.00
Gruppen trenes av Karoline Kvande og Joar AndreasThele.

BKK har en aktiv konkurransegruppe for ungdommer i alderen 15-16 år hvor en del av utøverne trener seriøs for å bli gode kajakkpadlere. De fleste i gruppen deltar aktivt i nasjonale konkurranser. Noen av våre ungdomspadlere blir ogsåtatt ut til Nordisk mesterskap i padling. Du må imidlertid ikke drive med konkurransepadling for å trene i vår ungdomsgruppe. Vær gjerne med i gruppen dersom du ønsker å trene kajakk aktivt, men ikke delta særlig i konkurranser.

Det lages et felles treningsprogram for hele gruppen for hver uke gjennom hele året, og du får topp oppfølging av trenerne.
Trenerne gir det helhetlig oppfølging innen fysisk trening, teknikk og mestring av konkurranser. Om sommeren foregår
treningen på vannet, og om vinteren er det styrke- og kondisjonstrening, langrenn,løping, sirkeltrening. Gruppen består
av både gutter og jenter, og det sosiale miljøet i gruppen er meget bra.

Pris: Medlemsavgift kr. 900 og treningsavgift kr. 1750,-. I tillegg kommer egenandeler i forbindelse med stevner og samlinger.

Har du egen kajakk, koster båtplass kr. 1000 per år. Har du ikke egen kajakk, får du låne av klubben.