Junior/senior

Målgruppe: erfarne konkurranseutøvere
Alder: fra ca 17+ år
Trening: Alle dager. Fellestrening: tirsdager og torsdager kl.17.30-19.00
Gruppen trenes av Jostein Langslet og Jacob Norenberg.

BKK har en aktiv konkurransegruppe for junior og seniorer hvor de fleste utøverne satser seriøst på å bli gode kajakkpadlere med padlespesifikk trening nesten hver dag gjennom hele året. De fleste i gruppen deltar aktivt i nasjonale og noen også i internasjonale konkurranser (EM og VM for junior, U23 osv). Dette er imidlertid ikke en forutsetning for å være med. Du kan gjerne være med i gruppen dersom du ønsker å trene kajakk aktivt, men ikke delta særlig på konkurranser.

Du vil få et treningsprogram for hver uke gjennom hele året, og topp oppfølging av trenerne. Trenerne gir deg et helhetlig opplegg innen fysisk trening, teknikk, mestring av konkurranser i tillegg til at gruppen har et topp miljø! Treningsfasilitetene i BKK er nå svært gode.  Om sommeren foregår treningen på vannet, og om vinteren er det styrke- og kondisjonstrening, langrenn, løping, sirkeltrening.

Dersom du ønsker å utvikle deg til å bli en padler på topp nasjonalt og  internasjonalt nivå, har du mulighet til det i Bærum Kajakklub

Pris: Medlemsavgift kr. 900,- (under 19 år) og kr. 1550,- (over 19 år) og treningsavgift kr. 1250,-.

I tillegg kommer egenandeler i forbindelse med stevner og samlinger.  De fleste i denne treningsgruppen har egen kajakk, og båtplass koster kr. 1000,- per år. Eget nøkkelkort til klubben koster kr. 500, - og du får tilgang til treningsrom/styrkeapparater og padlemaskin