Nybegynnergruppe 10-14 år

Alder: fra ca. 10-14 år
Når: mandag og torsdag 18.30 – 20.00

Hovedansvar: Nida Grønbekk

Denne treningsgruppen er for de som har deltatt på vårens kajakkskole eller på sommercamp i august, og alle andre som har lyst til å starte med padling. På trening er det fokus på å ha det gøy og trives med padling! Padletreningen består av ulike leker, stafetter og balanseøvelser i kajakk, men også etter hvert noe intervall-trening som er en viktig del av treningen i kajakk dersom man etter hvert vil trene mer seriøst. Mange liker å ta seg et bad fra brygga etter treningen, før en varm dusj i garderoben.

Etter høstferien er det barmarkstrening med løping ute og lekbetont styrketrening uten vekter inne.

Også nybegynnerne oppfordres til å delta på Norges Cup og andre konkurranser. Da reiser vi på tur sammen med de andre treningsgruppene.

Pris: Medlemsavgift og treningsavgift er inkludert for de som har deltatt på sommercamp og /eller kajakkskole, men man må registrere seg i klubben. I tillegg kommer egenandeler ved eventuelle stevner