Bli med på sommercamp!

12. - 16. august blir det padlecamp på Kalvøya med BKK.

Velkommen til aktive dager til vanns og til lands på Kalvøya. På sommercampen får du introduksjon til kajakkpadling;du lærer grunnleggende padleteknikk, gleden av å være på vanne og blir introdusert til en frisk og flott idrett. I tillegg erdet bading og morsomme aktiviteter på land. Det kreves ingen forkunnskaper, men du må kunne svømme. Ønsker du åfortsette med padling etter sommercampen har vi en egen rekruttgruppe. Vi kan love et sosialt og hyggelig klubbmiljøog et godt treningsmiljø for ulike ambisjonsnivåer.
Meld deg på Påmelding sommercamp
Uke 33, 12. august tom 16. august. For deg mellom 10 og 14 år!
Sted: Bærum Kajakklubb på Kalvøya (Båtsportens Hus)
Tid: kl. 09.00-15.00
Pris: kr. 2.000,-
Ledere er aktive padlere i alderen 17 – 20 år som er i norgestoppen. De har gjennomført aktivitetslederkurs og kurs i livredning.