Bli med på turpadling i mai/juni!

Har du lyst å utforske Oslofjorden og være på tur i koselig selskap med andre padlere? Datoene er tirsdag 28.5, tirsdag 11.6 og lørdag 22.6.

BKK arrangerer fellesturer noen tirsdagskvelder i mai/juni hvor du kan teste ut turpadling. Vi har også satt opp en litt lengre lørdagstur i juni.
Du trenger ikke våttkort, men du må ha noe padleerfaring slik at du er trygg på vannet og kan holde et vanlig turpadletempo.
Du kan låne utstyr i klubben eller bruke eget - redningsvest er obligatorisk. Du kan f.eks. bruke skjærgårdskajakk eller havkajakk. Kle deg etter vanntemperaturen. Og ta med et tørt skift, samt niste og varme klær til pausen.
På tirsdagspadlingene er det oppmøte kl. 18.00 ved båthuset slik at vi er klar på vannet senest 18:30. Vi padler en times tid, tar en god pause og er tilbake på Kalvøya omkring kl. 21.00.På lørdagspadlingen er det oppmøte kl. 09.00 ved båthuset. Den dagen padler vi 1-2 timer, tar en god pause og er tilbake på Kalvøya etter ved 12 -13 tiden.
BKK stiller med en turleder som er ansvarlig for gjennomføringen. Turmål og rute velges på dagen og vil avhenge av vind og vær.
Velkommen!