Nytt medlem?

Obligatorisk introduksjonskurs for nye medlemmer hver onsdag i mai og juni.

Alle nye medlemmer som ønsker å benytte klubbens kajakker og utstyr må gjennomføre en obligatorisk opplæring,
et introduksjonskurs. For påmelding se fanen kurs/påmelding -obligatorisk introkurs og velg dato. Opplæringen består i bruk av og opplæring i klubbens materiell, båthusregler og sikkerhetsbestemmelser.

Kurset gjennomføres onsdager kl. 18.00 – kl.19.00 i mai, juni, august til midten av september
Ingen kurs i juli.

Kursavgift: kr. 400,-. betaling gjennomføres her ved kortbetaling.
Bevis for gjennomført obligatorisk opplæring og kvittering for betalt introduksjonskurs og nøkkelkort må vises før kortlås/døråpner vil bli utlevert.

Info om nøkkelkort:

For å få tilgang til klubbhuset, trenger du nøkkelkort. For å få tilgang til klubbhuset, trenger du nøkkelkort. Engangsavgift (ikke depositum) for nøkkelkortet er kr 500 og betales her ved kortbetaling. Nøkkelkort utstedes etter introduksjonskursetpå klubbkontoret.