Dugnadsånden lever i BKK!

Vårdugnaden ble gjennomført lørdag 27.4, med godt frammøte. Alle vinduer ble vasket utvendig og innvendig. Treningsrommet, baktrappen , "BKK-hulen" og HC-toalettet ble også grundig rengjort. Roklubben hadde ansvar for garderobene i år.

Ute ble det rakt og kostet og brygger og utebord ble spylt og oljet. Begge følgebåter fikk et strøk med bunnstoff.

Med Jacob som mentor ryddet de aktive i båthallen og alle klubbårene ble registrert, sortert og merket. I tillegg ble det bygget kasser som årene kan stå i. Forhåpentligvis kan vi da holde bedre orden på klubbens utlånsårer gjennom hele sesongen.

Tradisjonen tro ble det servert pølser, saft, kaffe og tvist til dugnadsarbeidere. Til sammen ble det fortært 150 pølser.

Tusen takk for innsatsen til alle sammen, og spesiell takk til Gaute og Jostein for god forberedelse og planlegging!