Vel blåst Padleting!

5. og 6. april var padle-Norge samlet til ordinært ting på Gardermoen. På tinget ble det diskutert viktige saker som åpenhet i padleforbundet og hvordan forbund og klubber skal jobbe mer og bedre for sikker padling. Virksomhetsplan 2019-2021 og budsjetter for 2019 og 2020 ble vedtatt.

Sven Nicolaisen holdt et flott og inspirerende innlegg om World Cup 2019 og VM2020. Han presenterte arrangementene og den flotte arenaen vi får på Kadettangen, Sandviksbukta og Kalvøya. Sven inviterte hele padle-Norge å bidra til arrangementene og til å delta på festen, og vi er sikre på at mange av representantene fra de andre klubbene i Norge, fikk lyst til dette. Dagene ble avsluttet med valg. BKKs Geir Kvillum ble gjenvalgt som president. Tusen takk Geir, for at du gjør denne viktige dugnadsjobben for padlingen i Norge! Også andre BKK-ere valgt inn i verv: Jan Bache-Wiig , leder for Sanksjonsutvalget, Mattis Næss medlem av sanksjonsutvalget og Kristin Strand Amundsen, medlem av Kontrollkomiteen.På bildene: BKKs representanter på Padletinget 2019 og Sven Nicolaisen som presenterer World Cup 2019 og VM 2020.