Er du mellom 10 og 14 år og har lyst til å prøve kajakk i sommerferien!

BKK holder sommercamp på Kalvøya fra 12. august tom 16. august

Velkommen til aktive dager til vanns og til lands på Kalvøya.På sommercampen får du introduksjon til kajakkpadling; du lærer grunnleggende padleteknikk, gleden av å være på vanne og blir introdusert til en frisk og flott idrett. I tillegg er det bading og morsomme aktiviteter på land. Det kreves ingen forkunnskaper, men du må kunne svømme.Ønsker du å fortsette med padling etter sommercampen har vi en egen rekruttgruppe.Vi kan love et sosialt og hyggelig klubbmiljø og et godt treningsmiljø for ulike ambisjonsnivåer.
Uke 33, 12. august tom 16. august. For deg mellom 10 og 14 år
Sted: Bærum Kajakklubb på Kalvøya (Båtsportens Hus)
Tid: kl. 09.00-15.00
Pris: kr. 2.000,-
Ledere er aktive padlere i alderen 17 – 20 år som er i norgestoppen. De har gjennomført aktivitetslederkurs og kurs i livredning.

Meld deg på til sommercamp HER