Kajakkpadling er gøy!

BKK har kajakkskole for barn og ungdom (nybegynnere) starter 13. mai

Målgruppe: Nybegynnere
Alder: fra ca 10-14 år

Lær å padle med Bærum Kajakklubb. Bli med og lær grunnleggende padleteknikk, gleden av å være på vannet, og bli introdusert til en frisk og flott idrett! Kurset retter seg inn mot barn og ungdom i alderen 10 til 14 år, og som er nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper, men du må kunne svømme. Ønsker du å fortsette med padling etter kajakkskolen, har vi både en egen rekruttgruppe, og videre en ungdoms- og en junior/seniorgruppe. Vi kan love et sosialt og hyggelig klubbmiljø og et godt treningsmiljø for ulike ambisjonsnivåer.

Pris: Kajakkskolen koster kr. 1000,- . Det inkluderer også første års medlemsavgift i BKK og deltakelse på fellestreninger fra sommerferien og ut 2019. Fellestreninger starter opp når skolen starter i august.
Treningstider:mandager og onsdager kl. 17.00 – 18.00. Start mandag 20. mai og siste gang onsdag 19. juni. ( 20.05, 22.5, 27.5, 29.5, 3.6 og 5.6, 12.6 og 17.6.)

Meld deg på kajakkskole HER