Flotte padleforhold bli med på Kalvøya Rundt (Idealtid)

Grip muligheten bli med 19. september på Kalvøya Rundt! Et morsomt og uhøytidelig arrangement. Første start fra kl. 18, og individuell start fram til kl.19.To runder rundt Kalvøya, på så lik tid som mulig. Dette er et løp som passer for alle BKK-ere. Servering av pølser og kaker og sosialt samvær på brygga etter løpet. I fjor vant Tone Dahle vandrepokalen og i 2016 vant Jacob Norenberg og Vemund Næss Jensen i K2. Påmelding ved oppmøte. Velkommen!?

Fortsatt flotte padleforhold- grip muligheten bli med i morgen 19. september på Kalvøya Rundt! Et morsomt og uhøytidelig arrangement.

Første start fra kl. 18, og individuell start fram til kl.19.