BKK vant Norges Cup for lag for fjerde år på rad!

BKK fikk to klasseseiere Vemund Næss Jensen i herrer senior , og Kristine Amundsen i damer senior. Gratulerer Vemund og Kristine! I tillegg må det nevnes at Vetle Markussen kom på 2. plass i herrer junior, ett fattig poeng bak Even Sevaldsen. Det var nære, Vetle! Gratulerer så mye til alle våre spreke aktive og våre dyktige trenere! Her får man igjen for langsiktig trening, kompetente trenere, godt miljø og tolmodige aktive.

De siste årene har vi hatt harde og spennende dueller om sammenlagtseieren med Strand KK. I 2018 ble det mindre spennende og sammenlagtseieren var klar allerede etter NC5.
    Dette er en skikkelig lagseier! BKK-ere alle klasser fra G/P12 til senior har bidratt til denne triumfen gjennom sin deltakelse og innsats gjennom hele sesongen -fra starten i våres i Tysvær til helgens avslutning på Årungen.

BKK fikk to klasseseier i 2018: Vemund Næss Jensen i herrer senior , og Kristine Amundsen i damer senior. Gratulerer Vemund og Kristine! I tillegg må det nevnes at Vetle Markussen kom på 2. plass i herrer junior, ett fattig poeng bak Even Sevaldsen. Det var nære, Vetle!

Tusen takk for innsatsen og gratulerer så mye til alle BKK-ere som har deltatt i Norges Cup i 2018.
    Alle poengdetaljer finner dere på denne fine siden: https://padling.juul.no

Alle resultater se https://racemanager.no/no/resultater/stevne/204338... Resultater søndag

Gull: Senior damer K4 500m gull til Marte, Selma, Andrea og Maria
    Gull: Junior herrer U18 K4 500m, Markus, Vetle, Aslak, Elias