Nesøya Rundt - Handicap og /eller rekefest er avlyst!

På grunn av manglende påmelding må vi dessverre avlyse Nesøya Rundt - Handicap og /eller rekefest onsdag 29. august. BKK beklager dette.

(AVLYST) Nesøya Rundt - Handicap og /eller rekefest onsdag 29. august 2018. .

Dette er et uhøytidelig arrangement for BKKs medlemmer og andre interesserte. Du kan padle uten å være med på rekefest du kan være med på rekefest uten å padle- eller begge deler.

Første start fra BKK, Kalvøya kl. 18.00. Fremmøte kl.17.30

Nesøya Rundt – Handicap arrangeres for niende gang.
De som har en tid på Nesøya rundt fra i år oppgir den ved påmelding i kommentarfeltet
Denne blir basis for individuell handicap-tid.
De andre får tildelt en handicap-tid av sekretariatet etter skjønn.
Målet med handicap-basert starttid er samtidig målgang for alle deltakere. Alle deltakere og andre interesserte har også mulighet til å delta på den påfølgende rekefesten til en kostnad av kr. 100,- pr. person. Dette blir moro!

To påmeldingsmuligheter
1. Klubbens hjemmeside med betaling ved påmelding https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=808&eventId=33133
2. På liste ved turprotokollen i klubbhuset og betal på festen.
Ta gjerne med ledsager til rekefesten.
Påmelding til løpet helt fram til start. Ingen deltakeravgift.
Bindende påmelding til rekefesten kr. 100,- per person senest 27. august av hensyn til rekeinnkjøp

Velkommen til Nesøya Rundt - Handicap og /eller rekefest

Onsdag 29. august 2018
Første start fra BKK, Kalvøya kl. 18.00. Fremmøte kl.17.30
For niende gang arrangeres Nesøya Rundt – Handicap.
Denne blir basis for individuell handicap-tid.
De andre får tildelt en handicap-tid av sekretariatet etter skjønn.

To påmeldingsmuligheter
1. Klubbens hjemmeside med betaling ved påmelding
2. På liste ved turprotokollen i klubbhuset og betal på festen.
Ta gjerne med ledsager til rekefesten.
Påmelding til løpet helt fram til start. Ingen deltakeravgift.