Obligatorisk introduksjonskurs for nye medlemmer

Alle nye medlemmer som ønsker å benytte klubbens kajakker og utstyr må gjennomføre en obligatorisk opplæring,
et introduksjonskurs.Opplæringen består i bruk av og opplæring i klubbens materiell, båthusregler og sikkerhetsbestemmelser.

Kurset gjennomføres onsdager kl. 18.00 – kl.19.00 i mai, juni, august til midten av september
Ingen kurs i juli.

Kursavgift: kr. 400,-. betaling gjennomføres her ved kortbetaling.
Bevis for gjennomført obligatorisk opplæring og kvittering for betalt introduksjonskurs og nøkkelkort må vises før kortlås/døråpner vil bli utlevert.

Info om nøkkelkort:

For å få tilgang til klubbhuset, trenger du nøkkelkort. Engangsavgift (ikke depositum) for nøkkelkortet er kr 500 og betales her ved kortbetaling. Nøkkelkort utstedes på klubbkontoret, onsdager kl 19 - 20 i mai, juni, august og frem til midten av september. Kontoret er stengt i juli.